Over ons

Waarom Motorrijschool Betti?

Bij Motorrijschool Betti staat persoonlijke aandacht centraal. De rijlessen worden altijd gegeven door de zelfde rij-instructeurs, waardoor persoonlijke vaardigheden goed worden bijgehouden en zo een lesprogramma op maat kan worden aangeboden. Dit houd in dat u wordt opgeleidt op een manier die bij u past en zo in uw eigen tempo uw motorrijbewijs zult behalen. De instructeurs zijn zeer enthousiaste motorrijders die in hun vrije tijd op allerlei manieren met hun passie bezig zijn.

Motorrijden kent meer risico dan autorijden, maar met een bewuste risicoperceptie, juiste tempokeuze, lesprogramma op maat en een goede voertuigbeheersing, herken je beter de risicovolle situaties en kun je hier adequaat op reageren. De risico's worden op deze wijze tot een zeer aanvaardbaar niveau terug gebracht.

Theorie is een belangrijke onderdeel van de motorrijopleiding. Bij Motorrijschool Betti leert de motorrij-instructeur u hoe u de theorie in praktijk kunt brengen, waardoor u zo goed mogelijk begeleid wordt om u in één keer te laten slagen voor het praktijkexamen. U zult in de toekomst met veel plezier, verantwoord en veilig aan het verkeer deelnemen.

Wil je uitstekend leren motorrijden, straks met plezier en vertrouwen de weg op en dat ook nog tegen een scherpe prijs? Dan ben je bij Motorrijschool Betti aan het juiste adres! Kijk voor referenties en ons hoge slagingspercentage op de site van het CBR.